Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10153|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2016/12/VaartchallengeSite-1160×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Visie, volharding en verbondenheid: daar draait het om tijdens de Vaartchallenge. Kruip op zondag 17 september met familie, vrienden of collega’s in een raft en beleef een schitterende dag op het water!

Teams van 6 personen leggen een snelheidstraject van zo’n 2 tot 3 km af. Onderweg moeten zeven water- en landproeven tot een goed einde gebracht worden. Wie de proef succesvol aflegt, wint tijd die van de eindtijd wordt afgetrokken. Slaag je niet in de proef, wordt er tijd bijgeteld. Geef je volledig op het luchtkussen, werp zoveel mogelijk eendjes in bakken of laat je hersenen het zware werk doen tijdens de denkopdracht.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10316|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/C72Q0731_Site-300×200.jpg|medium[/cmsmasters_image]Er wordt gestreden in drie categorieën: dames, heren en gemengd. De ploeg die in haar reeks de snelste tijd neerzet gaat naar huis met de zogenaamde ‘Remy-award’. Maar ook de meest originele boot wordt in de bloemetjes gezet. Laat je fantasie en originaliteit dus de vrije loop.

 

Bekijk de brochure, stel je team samen en schrijf je in. Ga de strijd aan voor de eindoverwinning en hef achteraf samen het glas tijdens een lekkere barbecue. Er wordt ook randanimatie voorzien voor kinderen, dus ideaal voor een gezellige familiezondag. Hopelijk tot op het water!

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/flyer-vaartchallenge.pdf” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Bekijk de brochure[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]WIN een gratis deelname[/cmsmasters_heading]

Tofsport sponsort één team dat gratis mag deelnemen aan de Vaartchallenge. Neem deel aan onze wedstrijd, beantwoord de prijsvraag correct en misschien mag jij wel gratis je eigen team samenstellen!

[cmsmasters_button button_link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflSGYzHaXENt4vcNrToXea1AUdkf7540AMUbkgO96lMhG0iQ/viewform?usp=sf_link” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Win gratis deelname[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht