Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10281|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/DSC_1615_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Het was al voor de 13e keer dat Lizards Lubbeek-Leuven en Tofsport Leuven Beachvolley organiseerden. Wederom kunnen we tevreden terugblikken op een fantastische editie.

Woensdag ging het vijfdaagse event van start met het jeugdtornooi. Jongens en meisjes gaven het beste van zichzelf en streden voor de eindoverwinning, al kwam het spelplezier op de eerste plaats. s’ Avonds kwamen de eerste bedrijven in actie tijdens het eerste deel van het bedrijventornooi. Donderdagavond stond deel twee op het programma. Tientallen bedrijven toonden een geweldige teamspirit, zowel op als naast het veld.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10283|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/DSC_0169_site-300×199.jpg|medium[/cmsmasters_image]Dag drie was de belangrijkste dag, namelijk de Familiedag. De beleving was hier het belangrijkste en kinderen stonden centraal op de Nationale Feestdag. Zij konden zich uitleven op de verschillende springkastelen, zich laten schminken, zich laten verbazen door Cirkus in Beweging, … Ook aan de ouders werd gedacht, met live muziek, meerdere foodtrucks, een recreatietornooi en een Kubb-tornooi.

 

Zaterdag en zondag was het aan de Belgische top om hun beachvolleykunsten op het Ladeuzeplein boven te halen. Het niveau lag hoog en dat konden de talrijk aanwezige supporters zeer smaken. Bij de vrouwen waren de zussen Ruysschaert het sterkste duo, bij de mannen gingen Mathias Blondeel en Jeroen Oprins met de eindoverwinning aan de haal.

Wil je dit fantastische evenement herbeleven? Bekijk de foto’s van de verschillende tornooien en meer foto’s van het volledige event.

Deel dit bericht