Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10268|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/Dag-1_3_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Van woensdag 19 tot en met zondag 23 juli gaat de 13e editie van Leuven Beachvolley door. In de beginjaren vond het vijfdaagse evenement nog plaats op het Martelarenplein, acht jaren geleden werd verhuisd naar het Mgr. Ladeuzeplein. Ook dit jaar krijgt het plein een ware make-over.

Met 750 ton zand, vier speelvelden, verschillende foodtrucks en tal van randanimatie wordt het Ladeuzeplein dé place to be om vijf dagen te genieten van de zomerse temperaturen. Het prachtige plein krijgt tijdelijk een heel ander gezicht en roept een zeer relaxte sfeer op. Bekijk de foto’s van de opbouw van het evenement.

Kom zeker eens een kijkje nemen of supporteren, inkom is gratis! Meer info.

Deel dit bericht