Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10229|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/DSC_0070_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Volgende week lijkt Leuven even een badstad, want het Mgr. Ladeuzeplein wordt bedekt met zand voor vijf dagen vol beachvolleyplezier! Naast verschillende tornooien staan er heel wat randactiviteiten op het programma, met op vrijdag de familiedag als hoogtepunt. Inkom is gratis!

Woensdag 19 juni gaat het vijfdaagse event van start met het jeugd- en bedrijventornooi. Een dag later vindt het tweede deel van het bedrijventornooi plaats, alsook het provinciaal tornooi. Vrijdag is het hoogtepunt van Leuven Beachvolley. Tijdens de familiedag kan je deelnemen aan het recreatietornooi, maar staat er nog veel meer te gebeuren. Zo is er aansluitend een Kubbtornooi, een straattheatervoorstelling, lopen er clowns rond, staan er springkastelen en nog meer foodtrucks dan de andere dagen, … . s’ Avonds kan je bovendien genieten van live muziekoptredens. Een dag die jong en oud kan bekoren!

In het weekend is het tijd voor het echte werk. De beste Belgische beachvolleyballers maken hun opwachting tijdens de Belgian Beachvolleytour 2017. Zaterdag worden de kwalificaties afgewerkt, zondag de finales. Geniet met een natje en een droogje van het live spektakel en waan je even op het strand van Copacabana!

[cmsmasters_button button_link=”https://www.leuvenbeachvolley.be/index.html” button_target=”self” button_text_align=”center” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Inschrijven[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht