Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]10209|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/07/IMG_2294-300×225.jpg|medium[/cmsmasters_image]De voorbije weken werd in Kessel-Lo hard gewerkt aan de renovatie van de AtletiekArena Gaston Roelants. Na twaalf jaar was het hoog tijd om de oude toplaag van de atletiekpiste te verwijderen en een nieuwe aan te brengen. Die werken zijn nu zo goed als klaar.

Twee weken geleden werd de laatste hand gelegd aan het aanbrengen van de nieuwe toplaag. Afgelopen week werd de belijning aangebracht. Dit stond al een week eerder gepland, maar door het regenweer kon men hier niet mee starten. Deze week scheen de zon en dus werden de mooie nieuwe witte lijnen op de piste geplakt.

Bekijk hier meer foto’s van de renovatiewerken.

Deel dit bericht