Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10143|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0018_site.jpg|full[/cmsmasters_image]

Vandaag gaat de zomervakantie van start en dat betekent dat er opnieuw een reeks Tofsportkampen in het verschiet ligt. Maar liefst 2795 kinderen schreven zich reeds in voor een van onze 112 zomerkampen. Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit om je vakantie te vullen? Of zoek je nog opvang voor een van je kinderen? Dan zijn de Tofsportkampen de perfecte oplossing!

Met 112 Tofsportkampen is het aanbod deze zomer opnieuw zeer uitgebreid en divers. Ondanks de vele inschrijvingen zijn er nog steeds veel beschikbare plaatsen. Duik het zwembad in en leer synchroonzwemmen, reddend zwemmen of snorkelen en flesduiken. Blijf je liever droog? Dan is een judo-, korfbal-, kickboks-, of tafeltenniskamp misschien wel iets voor jou!

Neem een kijkje op tussen het aanbod, zoek het kamp dat het beste bij jou past en schrijf je meteen in. Wij verzekeren een leerrijke week vol sport- en spelplezier, met dank aan de deelnemende sportclubs.

Deel dit bericht