Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Enkele maanden geleden lanceerden stad Leuven en Tofsport de projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’. Om onze stad nog sportiever en levendiger te maken, gingen we op zoek naar nieuwe initiatieven die sport en technologie combineren. En we hebben ze gevonden, of toch bijna. Stem vanaf 19 juni op jouw favoriete projecten.

12 projecten werden door een vakjury positief beoordeeld en overleefden de eerste selectieronde. De tweede en laatste ronde is de stemmingsronde. Alle projecten krijgen punten van de vakjury. Maar ook de stem van de sportende (of toekomstig sportende door de coole nieuwe initiatieven) Leuvenaar is belangrijk voor ons!

Leer elk project kennen in een kort filmpje en stem voor 30 juni op diegenen die jouw voorkeur dragen. Bepaal zo mee welke zeven projecten financiële ondersteuning en een testperiode in de stad krijgen, en misschien kan je het over enkele maanden uittesten in de stad!

[cmsmasters_button button_link=”https://www.tofsport.be/sportlocaties/leuven-vitale-stad/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_line_height=”40″ button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_padding_hor=”2″ button_icon=”cmsmasters-icon-link” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Ga naar de stemming[/cmsmasters_button]

[cmsmasters_videos wrap=”true” preload=”none” animation_delay=”0″][cmsmasters_video]9365|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/Mijn-film.mp4[/cmsmasters_video][/cmsmasters_videos]

Deel dit bericht