Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”left” animation_delay=”0″]9969|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0536_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]Tijdens de zomermaanden organiseert Tofsport opnieuw tientallen sportkampen in samenwerking met Leuvense sportverenigingen. We zijn nog op zoek naar een jobstudent voor de eerste drie weken van juli om alles mee in goede banen te leiden.

 

Heb je zin voor verantwoordelijkheid? Werk je graag met kinderen? Ben je in het land van 3 tot 21 juli? En heb je een rijbewijs? Dan is deze vakantiejob echt iets voor jou! Je staat mee in voor het goede verloop van de kampen. Je rijdt van het ene naar het andere sportkamp (met één van onze stadswagens) en bent verantwoordelijk voor verschillende zaken:

  • Controles uitvoeren op sportkampen
  • Problemen oplossen of melden
  • Groeps- en actiefoto’s nemen
  • Diploma’s mee opmaken
  • Kampmappen klaarmaken
  • T-shirts rondbrengen
  • Eventuele extra inschrijvingsgelden ophalen
  •  …

Kortom, je houdt je bezig met de dagelijkse werking van de sportkampen en zorgt er mee voor dat de kinderen een fantastische sportweek beleven. Lijkt deze ervaring je op het lijf geschreven? Neem dan contact op met ons via tofsport@leuven.be of 016 27 22 20.

Deel dit bericht