Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”left” animation_delay=”0″]9903|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0471_site-300×199.jpg|medium[/cmsmasters_image]Begin januari gingen de werken aan het nieuwe zwembadcomplex in Wilsele van start. Op minder dan zes maanden is er al enorm veel gebeurd, zoals jullie misschien wel gevolgd hebben op onze Facebookpagina. Komende woensdag, 7 juni, organiseert de stad een infomarkt in jeugdhuis Lavado (op het terras van het huidige zwembad) om u de stand van zaken toe te lichten.

U zal er niet alleen info terugvinden en vragen kunnen stellen over het nieuwe zwembadcomplex, maar ook over de andere projecten in het centrum van Wilsele-Putkapel. De stad Leuven heeft immers een bureau aangesteld om een ontwerp uit te werken voor een nieuwe dorpskern voor Wilsele-Putkapel.

 

De stad is geïnteresseerd in de mening van de gebruikers van dit openbaar domein en daarmee kan u op de infomarkt terecht, doorlopend tussen 15:00 en 21:00. Iedereen is er welkom voor meer uitleg bij de plannen en om zijn of haar ideeën over de invulling van de nieuwe dorpskern mee te geven aan de ontwerpers.

Deel dit bericht