Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Monday251
De deelnemers van Your Next Move 2016 in Leuven

Van 28 juni tot 2 juli kan je in het stadhuis ’s werelds beste schakers live aan het werk zien. Voor het tweede jaar op rij passeert de Grand Chess Tour in Leuven. Tijdens het vijfdaagse Your Next Move-tornooi wordt tevens een expo georganiseerd waar je alles over de schaaksport kan leren.

Het historische Leuvense stadhuis vormt opnieuw het de prachtige decor voor één van de rustigste maar tegelijk moeilijkste sporten ter wereld. Vorig jaar was het tornooi een absoluut succes en daar rekenen we ook dit jaar op. Met Magnus Carlsen, Vladimir Kramnik, Maxime Vachier-Lagrave en Vassily Ivanchuk staan er heel wat grote namen op de deelnemerslijst.

Dat er tot het uiterste gestreden zal worden, spreekt voor zich. In totaal wordt er maar liefst 150 000 euro prijzengeld verdeeld over de top 10, de winnaar ontvangt 37 500 euro.

Wil je er graag bij zijn? Klik hier voor meer info en tickets.

Deel dit bericht