Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

YL1A5527_site

Komende zomer vormt het centrum van Leuven voor de zevende keer het decor voor de Tofsportnacht. Op de Oude Markt kan je spring- en vliegwerk bewonderen tijdens het polsstokgala, maar je kan ook dit jaar de stad op een andere en sportieve manier leren kennen. Schrijf je nu in voor de Leuven Night Run en ontdek Leuven met al haar gloriën!

C72Q0325_siteZaterdag 26 augustus staat sport, plezier en gezelligheid centraal in Leuven. Je kan passief genieten van Belgische en buitenlandse (sub)toppers uit het polsstokspringen of actief deelnemen aan de Leuven Night Run. Het parcours leidt je 10 kilometer lang doorheen historische gebouwen, prachtige parken en andere fraaie en met kaarsen verlichtte plekjes in de stad. Denk je dat 10 kilometer iets te hoog gegrepen is of wil je samen met je kinderen lopen? Geen probleem, schrijf je dan in voor de Family Run van 3 kilometer.

Bekijk alle informatie en schrijf je in!

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Programma[/cmsmasters_heading]

  • 13u30: Start voorprogramma polsstokgala
  • 17u00: Start Elite vrouwen
  • 19u00: Start Elite mannen
  • 20u30: Start Family Run
  • 20u30: Start Leuven Night Run

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9727|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/05/YL1A5388_site-580×282.jpg|event-thumb-small[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht