Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_videos wrap=”true” preload=”none” animation_delay=”0″][cmsmasters_video]9365|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/Mijn-film.mp4[/cmsmasters_video][/cmsmasters_videos]

De projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’ loopt eind deze week op z’n einde. De stad Leuven wil de aandacht vestigen op het belang van beweging voor de gezondheid en meer mensen aan het sporten krijgen. Het wil meer samenwerking tussen partners door co-creatie tussen sport, technologie en creativiteit te stimuleren en de economische impact verhogen. Heb jij nog een project om in te dienen? Haast je!

De stad zal financiële steun aanbieden voor de ontwikkeling van projecten die een actieve levensstijl promoten en die technologie en sport combineren. De stad zal hiervoor haar publieke ruimte openstellen als ‘living lab’ om het product/project/ontwerp te testen en de effecten te meten.

Erkende Leuvense verenigingen, bedrijven, kenniscentra, onderwijsinstellingen en spin-offs wiens maatschappelijke zetel of secretariaat in Leuven ligt, kunnen een subsidieaanvraag indienen. De aanvraagformulieren moeten ingediend worden voor 30 april 2017, via tofsport@leuven.be.

Zeven initiatieven zullen uitgekozen worden en ontvangen elk tot 50.000 euro subsidie. Ook jij kan mee beslissen welke projecten als winnaar uit de bus zullen komen. In samenwerking met Leuven MindGate zal een event georganiseerd worden voor een publieke stemmingsronde, waar de finalisten hun ideeën kunnen voorstellen. Houd onze website in de gaten voor verdere informatie.

Download hier de projectoproep, de de voorwaarden, criteria e.d. en het aanvraagformulier.

[cmsmasters_image align=”center” caption=”Een mooi voorbeeld van combinatie sport-technologie: een interactieve speelmuur” animation_delay=”0″]9368|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/id-3550_4505oeverwallaan-3303debf-300×300.jpg|medium[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht