Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

30193210973_47f77d1437_k

Woensdag 3 mei maakt de nationale mannenhandbalploeg zijn eerste opwachting in Leuven. België werkt zijn derde groepsmatch van de EK-kwalificatiecampagne af in Sportoase tegen Litouwen. En jij kan er gratis bij zijn dankzij Tofsport!

Wat moet je doen? Heel eenvoudig! Ga naar het wedstrijdformulier, beantwoord de prijsvraag correct en wie weet komen twee gratis kaarten wel jouw richting uit! Ben je uiteindelijk toch niet één van de winnaars? Geen paniek, voor de interland van 14 juni tegen Noorwegen zal je opnieuw tickets kunnen winnen.

Hopelijk tot in Sportoase!

[cmsmasters_button button_link=”https://handbal.be/nl/news/detail/274/belgie-litouwen-op-3-mei-bestel-nu-je-tickets-online” button_target=”blank” button_text_align=”left” button_style=”cmsmasters_but_icon_divider” button_line_height=”40″ button_font_weight=”300″ button_font_style=”normal” button_padding_hor=”10″ button_icon=”cmsmasters-icon-ticket” button_border_style=”solid” button_bg_color=”#3d4973″ button_bg_color_h=”#ffe82e” button_text_color_h=”#3d4973″ animation_delay=”0″]Bestel nu je tickets[/cmsmasters_button]

Deel dit bericht