Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

DSCN0588_site

Na 12 jaar was het tijd om de AtletiekArena Gaston Roelants in een nieuw kleedje te steken. Dinsdag 18 april werden de werken op gang getrapt. Als eerste werd de toplaag van de atletiekpiste onder handen genomen.

De toplaag lag er niet meer in perfecte staat bij na 12 intensieve jaren. In overleg met Daring Club Leuven Atletiek (DCLA) werd besloten dat ze vernieuwd moest worden. Maar dat is niet de enige renovatie die doorgevoerd wordt. Er zullen ook twee nieuwe kogelsectoren en een nieuwe kooi voor het discuswerpen geplaatst worden. Het einde van de werken wordt voorzien voor eind juli.

Hoofdgebruiker van de AtletiekArena is DCLA, dat tijdelijk moet uitwijken om te trainen. Dankzij een uitstekende samenwerking met het Universitair Sportcentrum KU Leuven kunnen hun trainingsactiviteiten gewoon doorgaan.

Bekijk alle foto’s van de renovatiewerken.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht