Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Levensloop

Op zaterdag 22 en zondag 23 april slaat Leuven de handen in elkaar voor de strijd tegen kanker. Solidariteit en fondsenwerving om kanker te bestrijden, daar draait het gedurende 24 uur allemaal om. Tijdens de openingsceremonie zetten we samen de mensen die de zware ziekte overleefden of er op dit moment tegen vechten in de bloemetjes. Maar we staan ook stil bij zij die de strijd verloren hebben. Levensloop is hét moment om als gemeenschap op te staan en samen de strijd aan te gaan.

24 uur lang lossen teams elkaar af tijdens een estafette rond een parcours. Er moet telkens minstens één persoon van het team op de piste zijn. De teams worden gesponsord voor hun inspanningen en de opbrengst gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. Draag je steentje bij en schrijf je in als deelnemer of als sponsor voor Levensloop 2017.

Bekijk het volledige programma en alle informatie.

Deel dit bericht