Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Kom je samen met ons uitleven op de 10de Buitenspeeldag! Een hele namiddag kan je op verschillende plaatsen in de stad terecht voor megacoole activiteiten. Buurtsport palmt De Bruul, samen met een aantal partners zoals Handbal Leuven, Sporty vzw, vzw Attraktief en Jet Set Leuven, in van 13u tot 17u en tovert het om in echt pret-sport-park!

Buiten spelen of sporten is gezonder. Veel gezonder dan binnen televisie te kijken! Op de Buitenspeeldag laten we binnen alles liggen en komen we buiten samen om met elkaar te spelen. Spring een gat in de lucht op het springkasteel, daag je vrienden uit voor een voetbalmatch of een wedstrijd kubb, toon je rijkunsten op een hindernissenparcours voor gocarts en bmx’en, verbeter je frisbeeskills, …. Voor ieder is er wat wils. De doelgroep is kinderen van 3 t.e.m. 14 jaar maar iedereen is welkom.

Bovendien zenden de jeugdzenders tussen 13u en 17u niets uit. Zo willen zij hun steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat alle kinderen een namiddag in de openlucht spenderen. Geen reden om thuis te blijven dus!

Bekijk alle andere locaties in Leuven waar activiteiten plaatsvinden.

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9442|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/04/P1020684_site-580×360.jpg|project-thumb[/cmsmasters_image]

 

 

Deel dit bericht