Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Begin maart werd triatlete Tine Deckers op onze Leuvense Kampioenenviering beloond voor haar fantastische seizoen met de titel ‘Sportverdienste van het Jaar’. Als echte sportvrouw wil Tine, net als ons, meer mensen aan het bewegen krijgen. Daarom heeft onze Sportverdienste een boodschap voor jou!

[/cmsmasters_text][cmsmasters_videos wrap=”true” preload=”none” animation_delay=”0″][cmsmasters_video]9365|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/Mijn-film.mp4[/cmsmasters_video][/cmsmasters_videos][cmsmasters_text]

De stad Leuven wil de aandacht vestigen op het belang van beweging voor de gezondheid en meer mensen aan het sporten krijgen. Het wil meer samenwerking tussen partners door co-creatie tussen sport, technologie en creativiteit te stimuleren en de economische impact verhogen.

Een mooi voorbeeld van combinatie sport-technologie: een interactieve speelmuur
Een mooi voorbeeld van combinatie sport-technologie: een interactieve speelmuur

Met dat doel voor ogen zal de stad financiële steun aanbieden voor de ontwikkeling van projecten die een actieve levensstijl promoten. De stad zal hiervoor haar publieke ruimte openstellen als ‘living lab’ om het product/project/ontwerp te testen en de effecten te meten.

Erkende Leuvense verenigingen, bedrijven, kenniscentra, onderwijsinstellingen en spin-offs wiens maatschappelijke zetel of secretariaat in Leuven ligt, kunnen een subsidieaanvraag indienen. De aanvraagformulieren moeten ingediend worden voor 30 april 2017, via tofsport@leuven.be.

Zeven initiatieven zullen uitgekozen worden en ontvangen elk tot 50.000 euro subsidie. Ook jij kan mee beslissen welke projecten als winnaar uit de bus zullen komen. In samenwerking met Leuven MindGate zal een event georganiseerd worden voor een publieke stemmingsronde, waar de finalisten hun ideeën kunnen voorstellen. Houd onze website in de gaten voor verdere informatie.

Download hier de projectoproep, de de voorwaarden, criteria e.d. en het aanvraagformulier.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Deel dit bericht