Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8700|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/VHL_Vrouwen-580×282.jpg|event-thumb-small[/cmsmasters_image]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]OHL – Tubeke 1-1[/cmsmasters_heading]

Vrijdagavond trapte Oud-Heverlee Leuven in eigen huis de play-downs op gang tegen Tubeke. In een spannende wedstrijd waarin beide ploegen vol voor de overwinning streden, waren het de bezoekers die op voorsprong kwamen. OHL trachtte te reageren maar moest lang wachten op de gelijkmaker. Tabekou zorgde tien minuten voor het einde voor de oververdiende gelijkmaker.

Door de verrassende overwinning van Lommel United op het veld van Cercle Brugge, nadert het tot op vier punten van OH Leuven. Het beloven nog spannende weken te worden!

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Dames KHCL – Wellington 0-3[/cmsmasters_heading]

De dames van KHCL ontvingen in Heverlee Wellington, dat volop in de strijd is voor een plaats in de top drie. De bezoekers speelden erg gretig en bleken een maatje te sterk voor de Leuvense dames. Eindstand: 0-3.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Wellington – KHCL 0-5[/cmsmasters_heading]

Na de nipte nederlaag van vorig weekend in Waterloo ging KHCL op zoek naar eerherstel bij de rode lantaarn. Leuven hield defensief de nul en aan de andere kant liet het vijf keer de netten trillen. Een eenvoudige overwinning voor KHCL, dat in de middenmoot blijft hangen op plaats zeven.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Namur Volley – Dames VHL 1-3[/cmsmasters_heading]

De dames van VHL verkeren in bloedvorm. Vorige week ging thuis leider Forza Oudenaarde nog voor de bijl, afgelopen weekend was het de beurt aan Namur Volley. Op bezoek bij het nummer vier uit het klassement beging VHL geen misstap. Het nam het heft in handen en liet Namen nooit echt in de wedstrijd komen. Met een 1-3 overwinning en bijna zekerheid over de derde plaats stapten de dames terug de bus op richting Leuven.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]VHL – Aalst 0-3[/cmsmasters_heading]

Ook voor onze volleyballers van Haasrode Leuven keek het dit weekend Aalst in de ogen. Aalst was nog ongeslagen en was niet van plan iets te laten liggen in Leuven. De eerste set was in evenwicht en. De bezoekers waren net iets sterker en trokken het laken naar zich toe. In de twee volgende sets kon VHL nooit meer een echte bedreiging vormen waardoor het na vier wedstrijden nog puntenloos blijft.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Aalstar- Leuven Bears 89-86[/cmsmasters_heading]

Na de mooie uitoverwinning vorig weekend in Charleroi trokken de Bears vol vertrouwen richting Aalst. Ondanks enkele afwezigen, speelde Leuven een sterke match. Het controleerde het grootste deel van de wedstrijd, maar zakte weg in de slotfase. De thuisploeg profiteerde optimaal en hield op het nippertje toch nog de punten thuis.

Deel dit bericht