Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Volley Haasrode Leuven wist zich op de slotspeeldag van het reguliere seizoen te kwalificeren voor play-off 1. In die beslissende fase van de competitie zal VHL haar thuiswedstrijden afwerken in Sportoase, en dus niet in de sporthal van Haasrode. De inkom voor deze wedstrijden is steeds gratis!

Play-off 1 bestaat uit zes ploegen, die elk twee keer tegen elkaar spelen. Voor de vijf thuiswedstrijden van VHL zal Sportoase de thuisbasis vormen. Nu zaterdag staat de eerste thuismatch op het programma, tegen Noliko Maaseik. Daarna komen Lindemans Aalst, Prefaxis Menen, Knack Roeselare en Topvolley Callant Antwerpen op bezoek. Inkom is gratis, dus aarzel niet om VHL te komen aanmoedigen en te genieten van topvolleybal!

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9175|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/Affiche-play-off-1-2017_site-580×809.jpg|project-masonry-thumb[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht