Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Geweldig nieuws voor de Koninklijke Hockey Club Leuven! De velden van de Leuvense hockeyclub zullen in mei het podium vormen voor de finales van de play-offs bij zowel de dames als de heren. Dat heeft de KBHB besloten na een grondige analyse van de kandidatuursdossiers. De finales vinden plaats op 20 en 21 mei.

Het belooft een fantastisch hockeyweekend te worden. De twee beste ploegen bij de dames en heren spelen op zaterdag de heenwedstrijd, op zondag volgen de terugmatchen. De winnaar over de twee wedstrijden heen mag de kampioensbeker mee naar huis nemen. Vorig jaar veroverde Dragons bij de mannen de titel op eigen veld, Braxgata was de beste vrouwenploeg.

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]9103|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/03/Publiek-580×282.jpg|event-thumb-small[/cmsmasters_image]

 

 

Deel dit bericht