Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Het is weer bijna tijd om prijzen uit te delen! We zijn op zoek naar de Sportverdienste van het jaar en daarvoor rekenen we op jouw! Wie zette voor jou het afgelopen jaar de sterkste/knapste prestatie neer? Of wie presteerde een heel jaar lang op hoog niveau?

Laat het ons weten! Stuur de naam van jouw favoriet naar sport@robtv.be en bepaal mee wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen op de Kampioenenviering. Stemmen kan tot en met maandag 27 februari.

De genomineerden zijn: Ben Broeders (Atletiek) – Jasper Stuyven (Wielrennen) – Jimmy Verbaeys (Turnen) – Tine Deckers (Triatlon)
Bekijk in onderstaand filmpje een overzicht van hun prestaties in 2016.

[cmsmasters_videos wrap=”true” preload=”none” animation_delay=”0″][cmsmasters_video]9028|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/02/F6720-Sporttrofee-2017-TRAILER_HQ.mp4[/cmsmasters_video][/cmsmasters_videos]

 

 

Deel dit bericht