Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8736|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/14691086_1113340682065355_8688391249300057065_n-580×282.jpg|event-thumb-small[/cmsmasters_image]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Dames OHL – Gent Ladies 0-3[/cmsmasters_heading]

Met de komst van Gent Ladies stonden de dames van OHL vrijdagavond voor een moeilijke opdracht. Gent is in volle strijd voor de titel en mocht dus geen punten laten liggen. OHL probeerde vanuit een goede organisatie mee te voetballen, maar stond bij de rust al twee doelpunten in het krijt. In de tweede helft werd de eindscore vastgelegd: 0-3.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]OHL – Lommel United 2-1[/cmsmasters_heading]

Zaterdagnamiddag stond het belangrijke degradatieduel tussen OHL en Lommel United op het programma. Na vijf verliesmatchen op rij begon OHL vol goede moed aan de wedstrijd, maar al snel volgde een serieuze opdoffer. Na negen minuten hingen de bordjes op 0-1.

Toch liet de thuisploeg zich niet van de kaart brengen en reageerde het scherp. Een werelddoelpunt van Nikola Storm bracht OHL opnieuw langszij. Niet veel later was de scheve situatie zelfs volledig rechtgezet, na een eigen doelpunt van Lommel. Leuven verdedigde de voorsprong met man en macht en hield de drie zeer dure punten thuis.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Limburg United – Leuven Bears 91-73[/cmsmasters_heading]

De Leuven Bears zijn er niet in geslaagd om een einde te maken aan de zegereeks van Limburg United. Het wedstrijdbegin was evenwichtig maar de thuisploeg nam al snel de bovenhand. De Bears probeerden aan te klampen, al keken ze bij de rust op tegen een achterstand van negen punten. Na de pauze diepte Limburg de kloof verder uit en stuurde Leuven met 91-73 huiswaarts.

Deel dit bericht