Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Het ziet ernaar uit dat we opnieuw een topeditie van de Soudal Cyclocross Leuven voorgeschoteld zullen krijgen. Ondanks de zware laatste weken is het deelnemersveld ijzersterk. De volledige wereldtop verschijnt aan de start.

Wout Van Aert en Mathieu Van der Poel zijn de namen die, vanzelfsprekend, het meest in het oog springen. De kans is groot dat het opnieuw op een duel tussen de Belgische en Nederlandse kampioen zal uitdraaien. Maar ook mannen als Kevin Pauwels, Lars Van der Haar, Tom Meeusen en Laurens Sweeck zullen trachten mee te dingen naar de overwinning.

Voorafgaand aan de elite heren, rijden ook de elite dames, de juniors en nieuwelingen. De dag wordt gestart met een initiatie veldrijden voor kinderen. Bekijk hier het volledige programma en alle info of win een duoticket met onze wedstrijd (wedstrijd is afgesloten).

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8924|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/02/WCNAMUR18122016-84-580×282.jpg|event-thumb-small[/cmsmasters_image]

 

 

Deel dit bericht