Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]8775|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/14542504_1294866673892108_5934711577041444532_o-e1485515029562.jpg|full[/cmsmasters_image]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Luik – Leuven Bears 68-71[/cmsmasters_heading]

In een razendspannende wedstrijd hebben de Leuven Bears Luik verslagen na een prangende slotfase. Bij de rust stond Leuven zeven punten achter en op vier minuten van het einde stond er nog een kloof van vier punten op het scorebord. De Bears gaven de moed niet op: na een fraai tactisch steekspel slaagden ze erin de wedstrijd volledig te doen kantelen en de winst nog over de meet te trekken. Dankzij de late overwinning wipt Leuven over Luik in het klassement, weg van de laatste plaats.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Standard Fémina de Liège – Dames OHL 3-0[/cmsmasters_heading]

De dames van OHL hebben geen puntje kunnen meegraaien uit Luik. Op bezoek bij de leider bleef het lang 0-0, maar in het slotkwartier kraakte Standard dan toch de code. Deze week staat er met de wedstrijd tegen Gent opnieuw een topper op het programma.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Roeselare – OHL 2-1[/cmsmasters_heading]

OHL is puntenloos teruggekeerd uit Roeselare na een nipte 2-1 nederlaag. Bij de rust hingen de bordjes nog gelijk, nadat Kostovski de achterstand uitgewist had. Lange tijd leek het bij een gelijkspel te blijven, tot 10 minuten voor tijd de winning goal uit de lucht viel. Een zure appel voor OHL, dat zo zesde blijft in de stand. Zaterdag komt Lommel United op bezoek voor een enorm belangrijk duel, iedereen op post!

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″] Unis Flyers Heerenveen – Chiefs Leuven 16-2[/cmsmasters_heading]

De Chiefs hebben niet voor een stunt kunnen zorgen in de BeNe League ijshockey. Het ijzersterke Heerenveen bleek enkele maten te groot en duwde het gaspedaal stevig in. Eindresultaat: 16-2.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Dames VHL- Vers Fruitsap Fixit Kalmthout 2-3[/cmsmasters_heading]

De dames van Volley Haasrode Leuven hebben zich laten verrassen door Fixit Kalmthout. In een spannende wedstrijd tussen de nummer drie en acht was het de laatste die aan het langste eind trok in de beslissende vijfde set.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Menen – VHL 3-1[/cmsmasters_heading]

Na de sterke prestatie van vorige week tegen Gent, heeft Volley Haasrode Leuven de lijn niet kunnen doortrekken tegen Menen. Op bezoek in West-Vlaanderen werden de Leuvenaars vanaf minuut één tegen de muur gedrukt. Bij een 2-0 achterstand herpakte VHL zich en trok het de derde set naar zich toe. Een volledige wederopstanding kwam er niet meer. Menen won de vierde set en stuurde zo VHL met lege handen huiswaarts.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]DCLA niet top op Europabeker voor clubs[/cmsmasters_heading]

Daring Club Leuven Atletiek had er meer van verwacht. De Europabeker voor clubs in Portugal werd teleurstellend afgesloten met een tiende plek voor de vrouwen (op 15) en elfde voor de mannen (op 29). Kim Geypen liep het snelste bij de vrouwen (27ste), bij de mannen kwam Ali Hamdi als eerste Leuvenaar over de streep (26ste).

Deel dit bericht