Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Sporten is gezond en een gezonde geest in een gezond lichaam heeft zoveel voordelen! De stad Leuven wil dan ook de aandacht vestigen op het belang van beweging voor de gezondheid en meer mensen aan het sporten krijgen. Zo lanceerde Tofsport vorige week de projectoproep ‘Leuven, een vitale stad’. Het wil meer samenwerking tussen partners door co-creatie tussen sport, technologie en creativiteit te stimuleren en de economische impact verhogen.

Met dat doel voor ogen zal de stad financiële steun aanbieden voor de ontwikkeling van projecten die een actieve levensstijl promoten. De stad zal hiervoor haar publieke ruimte openstellen als ‘living lab’ om het product/project/ontwerp te testen en de effecten te meten.

Erkende Leuvense verenigingen, bedrijven, kenniscentra, onderwijsinstellingen en spin-offs wiens maatschappelijke zetel of secretariaat in Leuven ligt, kunnen een subsidieaanvraag indienen. De aanvraagformulieren moeten ingediend worden voor 30 april 2017, via tofsport@leuven.be.

[cmsmasters_image align=”right” animation_delay=”0″]8623|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/Transit_Blauw_Site-300×168.jpg|medium[/cmsmasters_image]

Zeven initiatieven zullen uitgekozen worden en ontvangen elk tot 50.000 euro subsidie. Ook jij kan mee beslissen welke projecten als winnaar uit de bus zullen komen. In samenwerking met Leuven MindGate zal een event georganiseerd worden voor een publieke stemmingsronde, waar de finalisten hun ideeën kunnen voorstellen. Houd onze website in de gaten voor verdere informatie.

Download hier de projectoproep, de voorwaarden, criteria etc. en het aanvraagformulier.

Deel dit bericht