Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8763|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/ROEVHL_161203_20_Orig_Site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]VHL – Gent 3-0[/cmsmasters_heading]

Volley Haasrode Leuven heeft zaterdagavond tegen Gent gedaan wat het moest doen. Het belangrijke duel met het oog op een ticket voor de play-offs werd gewonnen met 3-0. De thuisploeg nam vanaf de eerste minuut het heft in handen en liet niets aan het toeval over. Dankzij de overwinning verstevigt VHL zijn voorsprong op kortste achtervolger Gent, dat nu al zeven punten minder telt. De play-offs lijken binnen handbereik met nog drie wedstrijden voor de boeg.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Leuven Bears – Charleroi 72-92[/cmsmasters_heading]

Na twee overwinningen op rij hebben de Leuven Bears het onderspit moeten delven voor Charleroi. In een moeilijke wedstrijd liepen de Bears voortdurend achter de feiten aan en kwam het nooit in zijn spel. Door de overwinningen van Limburg United en Luik zijn de Leuvenaars teruggezakt tot de laatste plaats in het klassement. Alle supporters op post tijdens de volgende thuismatch, komende woensdag in eigen huis tegen Okapi Aalstar!

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Oud-Heverlee Leuven – Lierse 2-3[/cmsmasters_heading]

Het is niet het seizoen van OHL. Afgelopen vrijdag werd in het Eneco Stadion met 2-3 verloren van de nummer twee in de stand, Lierse. De wedstrijd leek met een 0-3 tussenstand bij de rust al gespeeld. Toch gaven de spelers zich niet gewonnen. Met twee doelpunten in de tweede helft werd de kloof nog bijna gedicht, maar een punt zat er niet meer in. OHL staat zo troosteloos op plaats zes en moet hopen op een stunt op bezoek bij leider Roeselare.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Chiefs Leuven – Den Haag 2-5[/cmsmasters_heading]

In het ijshockey hebben de Chiefs een jammerlijke nederlaag opgelopen tegen Den Haag. De Leuvenaars startten goed aan de match en kwamen al snel op voorsprong. De Nederlanders herpakten zich en boog de situatie nog voor de pauze om. De Chiefs zetten alles op alles om nog een gelijkspel te behalen, maar kregen het deksel op de neus.

[cmsmasters_heading type=”h2″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]DCLA behaalt 2 medailles op KVV Indoor[/cmsmasters_heading]

Ondanks enkele belangrijke afwezigen, waaronder polsstokspringer Ben Broeders heeft DCLA er toch een geslaagd Kampioenschap van Vlaanderen Indoor opzitten. De jonge talenten Pieter Sisk en Louise Craemers veroverden beide een bronzen medaille op de 800m. Hanne Van Loock eindigde in dezelfde discipline op de vierde plaats, Ilya Defrère miste net een podiumplaats in het kogelstoten.

Deel dit bericht