Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

De eerste stappen richting het nieuwe zwembad in Wilsele zijn gezet. Deze week werden de afbraakwerken van het voormalige ontmoetingscentrum en het jeugdhuis gestart. Op deze plek wordt het nieuwe complex van Sportoase gebouwd worden.

Er zal niet enkel plaats zijn voor het nieuwe zwembad, maar ook voor een balsportzaal, danszaal, cafetaria én jeugdhuis. Het zwembad zal 25 meter lang zijn en 8 banen breed. Daarnaast wordt uiteraard ook aan de allerkleinsten gedacht. Zo zal er een instructiebad met beweegbare bodem en een peuterbad met speelelementen komen. Om volledig tot rust te komen worden ook welnessruimten voorzien.

Ben je benieuwd naar de afbraakwerken van het ontmoetingscentrum en het jeugdhuis? Bekijk ons fotoalbum en houdt het in de gaten voor updates om zo het hele project mee te volgen op de voet.

[cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]8797|https://www.tofsport.be/wp-content/uploads/2017/01/DSC_0483_site-900×535.jpg|full-thumb[/cmsmasters_image]

Deel dit bericht