Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Heeft jouw club de leukste trainers? Voelt jouw club aan als je tweede thuis? Wordt jouw club mee draaiende gehouden door verschillende vrijwilligers? Dan verdient jouw club misschien wel om een jaar lang de ‘Tofste sportclub van Leuven’ genoemd te worden!

Naar jaarlijkse traditie huldigt de stad Leuven haar sportkampioenen. Op vrijdag 3 maart worden de trofeeën voor ‘Sportverdienste van het Jaar’, ‘Beloftevolle Jongere’ en ‘Laureaat van de Sport’ uitgereikt.

Maar de stad heeft ook aandacht voor de recreatieve clubs. Zo wordt ook elk jaar één club in de bloemetjes gezet met de trofee van ‘Tofste Sportclub van Leuven’. Iedereen kan zijn of haar club nomineren door een e-mail te sturen naar buurtsport@leuven.be met daarin de naam van de club en waarom zij zou moeten winnen of door het onlineformulier in te vullen. Wie weet mag jij met je club de prijs wel in ontvangst komen nemen tijdens de Kampioenenviering!

Winnaar 2016: Ultimate JetSet club Leuven (frisbee)

frisbee

Deel dit bericht