Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Sporten en bier, het is misschien geen alledaagse combinatie, maar de mayonaise pakt. Dat bewijst de Mikkeller Running Club, een internationale loopclub met wereldwijd meer dan honderd afdelingen. De club werd in 2014 opgericht door de Deen Mikkel Borg Bjergsø, de man achter de internationaal gekende Mikkeller brouwerij. Sinds kort heeft ook Leuven haar eigen team.

Wat centraal staat bij deze vereniging is het plezier, het sociaal contact en het glas bier na de inspanning. Elke vrijdag van de maand om 19 uur komt de Mikkeller Running Club Leuven samen aan taverne De Spuye aan het sportkot. Er wordt in twee groepen gelopen: de minder ervaren en de getrainde lopers. Deelnemen is gratis. De volgende bijeenkomst staat gepland op vrijdag 20 januari.

Lees het volledige artikel op Leuven Actueel.
Mikkeler

Deel dit bericht