Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Vandaag starten de werken van het nieuwe zwembadcomplex in Wilsele. In het nieuwe complex van Sportoase zal een modern 25 meterbad met 8 banen, een instructiebad met beweegbare bodem, een peuterbad met speelelementen en welnessruimten komen. Verder is er ook plaats een balsportzaal, danszaal, cafetaria en jeugdhuis. Tijdens deze werken blijft het huidige zwembad open.

Op een deel van de parking van het huidige zwembad zal een een werfzone ingericht worden. Op het andere deel van de parking blijven de parkeerplaatsen beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van het zwembad steeds kunnen blijven parkeren in de buurt van het zwembad, zal de stad Leuven aanvullende maatregelen bekijken.

Naast de bouw van een nieuw zwembadcomplex zijn er nog heel wat andere geplande werken in Wilsele-Putkapel. Kom meer te weten over het ganse project en lees de eerste nieuwsbrief.

Deel dit bericht