Sport Leuven

Sportdienst van Leuven

Leuven wordt de nieuwe thuishaven van onze nationale mannenhandbalploeg. De stad Leuven, de Koninklijke Belgische Handbalbond en Sportoase bereikten een akkoord voor de komende drie jaar. De Red Wolves zullen al hun EK- en WK-kwalificatiewedstrijden afwerken in Sportoase Philipssite. Daarnaast zal ook de finale van de Beker van België, zowel bij de mannen als bij de vrouwen, hier plaatsvinden. Met dit akkoord profileert Leuven zich nog maar eens als échte sportstad!

De eerste topwedstrijd die op het programma staat is de finale van de Beker van België. Op 17 april (Paasmaandag) wordt Sportoase een eerste keer omgevormd tot een echte handbalarena. Kom kijken naar de spannende finales van de vrouwen en de mannen en beleef mee de fantastische sfeer van het handbal.

Begin mei maakt Leuven zich op voor de eerste wedstrijd van de Red Wolves. De thuiswedstrijd tegen Litouwen is een zeer belangrijke in de EK-kwalificatiestrijd. De steun van een geweldige 12de man kan het verschil maken en daarom rekenen we op jou. Zak op woensdag 3 mei af naar Sportoase en houdt de Red Wolves mee in de running voor het EK!

Volledige programma:
17 april: Finales Beker van België
03 mei: België – Litouwen
14 juni: België- Noorwegen

red_wolves_teamsite

Deel dit bericht